Ingen producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der er 15 varer.

Lækre og "vamsede" islænder sweatre. Alle modellerne er fremstillet i 100% ren og kan bruges af både damer og herre.

Ligesom sømandssweateren har vi andre klassiske strik i butikken. En anden populær sweater er selvfølgelig den flotte islænder. Vi har flere forskellige modeller i butikken. De er lavet af 100 % ren ny uld, hvilket sikrer en meget lækker komfort og holdbarhed. Du kan få dem i forskellige tykkelser og mønstre med rund hals eller rullekrave. Men hvad er det, som gør netop disse sweatre så unikke? En flot islænder er kendetegnet ved det helt særlige mønster. Islænderen har dog en lang historie bag sig. I Island og på Færøerne finder vi specielt de lidt grovere og lækre strik i natur farver. Modellen havde sin storhedstid i 60érne og 70érne, men er på de sidste år igen blevet mere og mere populær. Faktisk er det vores bedst solgte modeller i butikken.

Hos Sweater House har vi netop ekspertisen i forskellige uldtyper. Derfor kan vi også råde dig til at købe det produkt, som passer bedst til dig. Vi har både sweatere med rullekrave eller uden. Disse produkter kan du købe til både mænd og kvinder. Når du vælger en islænder sweater er det en god investering. Når vi taler mode, er den et sikkert valg i den skandinaviske efterårsgarderobe. Den har et meget naturligt og autentisk udtryk, der er synonym med vinterhygge i et træsommerhus med varm kakao og boller. Så gør dig selv en tjeneste, og kig på vores udvalg.