Vores historie

Dengang det hele startede….

I april 1995 åbnede Bjarne Oppelstrup Kristiansen for første gang dørene op til Sweater House. Drømmen og visionen var klar. Han ville starte en butik, som var kendt for sine kvaliteter inden for nordisk design af strikvarer, så vidt muligt i 100% ren uld, samt yde sine kunder den bedste service. Bjarne ville tilbage til de gamle dyder, hvor kundens behov og ønsker var i højsædet og derved skabe en unik og nichepræget butik med nostalgiske produkter i en venlig og hyggelig atmosfære. På Slangerupgade i Hillerød fandt han det perfekte lokale, en gammel staldbygning, sat i stand efter tidens smag, men stadig med de originale staldvinduer og bjælker i loftet.

Bjarne fik interesse for nordiske strikvarer allerede i 1963 i sit arbejde i nogle af de bedre herretøjsforretninger i København, og var bland de første til at sælge traditionelle nordiske strikvarer i Danmark. Han var bestyrer og daglig leder i mere end 25år i det daværende Sweater Market på strøget.

Her er vi nu!

Siden starten i 1995 har Sweater House været i en rivende udvikling. Webshoppen blev lanceret i 2004 for at nå en bredere kundekreds og til gode se den stigende efterspørgsel efter kvalitetsprodukter i ren uld – også uden for landets grænser. I dag har vi produkter fra hele Norden, for at sikre os de traditionelle mønstre og de gode heluldne garner.

Personalegruppen er blevet større og omfatter i dag et større antal unge damer, som altid står klar til at hjælpe. Ligeledes er Bjarne stadig at finde bag disken, for at yde sit ypperste for Sweater House´s kunder – nye som gamle.

Nu, en årrække efter at Sweater House for første gang slog dørene op, er butikken blevet verdenskendt, med såvel en dansk som international kundekreds, som står inde for de samme værdier og visioner, – drømmen lever videre.

Vision & mission

Mission:

At sikre vores kunder det største udvalg i den bedste kvalitet til den bedste pris og service

Vision:

At sælge strikvarer i 100% ren uld fra hele Norden

I vores online shop kan du se en del af vores meget store udvalg, hvor vi løbende sætter nye modeller ind og med et lager på næsten 4.000 trøjer er der nok at se til. Vores webshop giver derfor kun et lille indblik i, vores omfattende lager.

Hos vores faste kunder er vi kendt for god betjening og service og det vil vi gerne blive ved med. Så hvis en vare ikke lever op til dine forventninger, kan du altid sende den retur til os, sammen med dine bank oplysninger (reg. - samt konto nr.) Så overfører vi pengene til dig, så snart vi modtager varen. Hvis du skal have ombyttet varen til en anden størrelse, sender vi den selvfølgelig retur uden meromkostninger. Du er også altid velkommen til at komme forbi butikken for at bytte en vare, som er købt på webshoppen.


Vi tager forbehold for udsolgte varer.

God fornøjelse. Håber vi kan friste?