Ingen producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Vores historie

Dengang det hele startede….

I april 1995 åbnede Bjarne Oppelstrup Kristiansen for første gang dørene op til Sweater House. Drømmen og visionen var klar. Han ville starte en butik, som var kendt for sine kvaliteter inden for nordisk design af strikvarer, så vidt muligt i 100% ren uld, samt yde sine kunder den bedste service. Bjarne ville tilbage til de gamle dyder, hvor kundens behov og ønsker var i højsædet og derved skabe en unik og nichepræget butik med nostalgiske produkter i en venlig og hyggelig atmosfære. På Slangerupgade i Hillerød fandt han det perfekte lokale, en gammel staldbygning, sat i stand efter tidens smag, men stadig med de originale staldvinduer og bjælker i loftet.

Bjarne fik interesse for nordiske strikvarer allerede i 1963 i sit arbejde i nogle af de bedre herretøjsforretninger i København, og var bland de første til at sælge traditionelle nordiske strikvarer i Danmark. Han var bestyrer og daglig leder i mere end 25år i det daværende Sweater Market på strøget.

Her er vi nu!

Grundet ændret parkeringsforhold, har vi efter mange overvejelser valgt, at lukke vores fysiske butik i Hillerød efter 25år. Tidligere ejer Bjarne Oppelstrup er gået på pension og efter 64år i branchen, man jo sige, at han har gjort det godt og at det er ham vel ondt, at han nu kan nyde sit otium. Bjarne og jeg har arbejdet sammen i 24år. Jeg er udlært i Sweater House i Hillerød og næsten alt hvad jeg har lært inden for branchen, har jeg lært af Bjarne og for det, er jeg ham evige taknemmelig og jeg vil savne vores hverdag og samspil sammen i butikken. Også en stor tak til alle kunderne, som har besøgt os i butikken igennem alle årene. Det har været en fornøjelse.

Siden starten i 1995 har Sweater House været i en rivende udvikling. Webshoppen blev lanceret i 2004 for at nå en bredere kundekreds og til gode se den stigende efterspørgsel efter kvalitetsprodukter i ren uld – også uden for landets grænser. Jeg var med til at starte den op og sweaterhouse.dk har fra dag et, været mit ansvarsområde og jeg har derfor haft den daglige ledelse. Hvis du tidligere har handlet hos os på nette, så har vi helt sikkert stød på hinanden. Derfor fortsætter webshoppen også i samme ånd, som da den blev startet. Jeg vil gøre mit bedste for, at du får den samme service og udvalg af kvalitetsprodukter, som du er vant til. Mit navn er Maria. Jeg bor i Nordsjælland, jeg er 43år og har to børn, Sofie og Gustav. I dag har vi produkter fra hele Norden, for at sikre os de traditionelle mønstre og de gode heluldne garner.

Nu, en årrække efter at Sweater House for første gang slog dørene op, er butikken blevet verdenskendt, med såvel en dansk som international kundekreds, som står inde for de samme værdier og visioner, – drømmen lever videre. Velkommen til sweaterhouse.dk

Vision & mission

Mission:

At sikre vores kunder det største udvalg i den bedste kvalitet til den bedste pris og service

Vision:

At sælge strikvarer i 100% ren uld fra hele Norden

 

 

Hos vores faste kunder er vi kendt for god betjening og service og det vil vi gerne blive ved med. Så hvis en vare ikke lever op til dine forventninger, kan du altid sende den retur til os, sammen med dine bank oplysninger (reg. - samt konto nr.) Så overfører vi pengene til dig, så snart vi modtager varen. Hvis du skal have ombyttet varen til en anden størrelse, sender vi den selvfølgelig retur uden meromkostninger.


Vi tager forbehold for udsolgte varer.

God fornøjelse. Håber vi kan friste?