Der er 6 varer.

Sømandssweateren er nok strikken over dem alle. Navnet på sweateren kan vi finde langt tilbage i Danmarkhistorien. I 20'erne begyndte de første sweatere af denne type at dukke op. Det var særligt i det jyske, hvor de hurtigt blev populære og hyppigt brugt af de lokale fiskere. Fiskerne skulle ud på havene at fiske og derfor havde de behov for noget helt særligt og modstandsdygtigt tøj, som kunne holde til vind og vejr.

Den originale Sailor er lavet af 100 procent kamgarnsuld, hvilket gør sweateren meget slidstærk. Designet bærer præg af historiens vingesus. Sweateren er blevet til gennem den anerkendte teknik, der giver den det såkaldte "boblemønster". Det sikrer maksimal komfort og beskyttelse mod vind og vejr, hvilket er én af årsagerne til sweaterens stigende popularitet hos det arbejdende folk. Teknikken er stadig i brug i dag og ses i et utal af varianter. 90 år efter skabelsen af designet ses boblemønstret stadigt på catwalks verden over. Dette understreger sweaterens tidløse design og funktionalitet.

Hos Sweater House er sømandssweateren obligatorisk på vores hylder. Du kan få flere modeller med det anerkendte boblemønstret blandt andet som cardigan med lynlås, hvilket giver et luftigt og afslappet look. Modellen findes også som sweater med lynlås i kraven eller som den traditionelle og originale sweater med rullekrave fra Sailor. Lige meget hvad du vælger, så har du en strik som hverken går af mode eller bliver kedelig sæsonerne igennem. Samtidig er den dejlig fleksibel, så den ikke kun kan anvendes til én lejlighed. Du kan bruge den til hjemmehygge eller tage den på i byen, hvilket sikrer dig et stærkt og markant look - et look der forener tradition og mode. Sweateren holder formen og dens holdbarhed er uovertruffen grundet materialerne og produktionsteknikken.

Kig forbi vores webshop www.sweaterhouse.dk Vi har ekspertisen til at vejlede dig og vi hjælper dig gerne til at træffe det rette valg - og du kan samtidig vide dig tryg for kvaliteten. Det kan du fordi Sweater House har 19 års erfaring, og kun forhandler de allerbedste mærker med de godkendte kvaliteter. Du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du har yderligere spørgsmål omkring vores produkter med de stolte traditioner.

Her finder du både den originale sømandssweater fra dansk uniform og en nyere udgave fra Belika med de samme kendetegn og kvaliteter - selvfølgelig i 100% ren uld.

Se vores udvalg af sømandssweater nedenfor.