Ingen producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Er der noget bedre? Vinteren nærmer sig, de kolde dage bider mere intenst i huden, og de hyggelige stunder i en varm stue bliver hyppigere. Hyggen trumfes med en kop varm kakao - og selvfølgelig en lun og dejlig uld sweater. Vi elsker sweatere! Hos Sweater House fører vi produkter i højeste kvalitet og alle sammen udført i lækker ren ny uld. Der er mange, der synes at uld kradser, men hvis du vælger den rigtige kvalitet og type, så vil du ikke opleve de problemer. De fleste vælger nok at iføre sig uld i efterår, vinter og tidligt forår. Dog beskytter ulden også imod stærk varme. Skulle ulden alligevel blive våd af sved, bliver den aldrig kold og klam. Uld har tilmed en selvrensende funktion. Du kan med fordel nøjes med at lufte din uld sweater efter brug eller eventuelt hænge den i et dampfyldt badeværelse. Det er af disse grunde, uld også kan anvendes i de varme måneder med stor fordel. Skal du vaske din sweater, så vask den i hånden, hvilket sikrer fibrenes elasticitet og struktur.

Hos Sweater House kan du finde alle mulige styles - almindelige sweatere og cardigans - til både mænd og kvinder. Den klassiske sømandsstrik, som har været en favorit hos danskerne i flere årtier, føres selvfølgelig også hos os. Det der gør en uld sweater så tidløs, er den høje kvalitet, store funktionalitet og de enkle, nordiske design. Samtidig kan du også anvende den på mange forskellige måder. Du kan enten vælge at bruge den ude på en almindelig t-shirt. Et andet stilfuldt look er at bære uld sweateren uden på en skjorte. Det giver dig et mere seriøst udtryk, men samtidig bibeholder du den afslappede, nordiske attitude. Vælger du en cardigan, kan du ligeledes anvende den uden på en t-shirt eller skjorte og opnå samme stilrene look.

Vi har både det store udvalg og ekspertisen til at give dig den rigtige vejledning, når du gerne vil erhverve dig din næste strik. Hos Sweater House vil vi være din foretrukne forhandler, når du skal købe nye vare af 100 % ny uld. Derfor skal du ikke holde dig tilbage, men tage fat i os - vi sidder klar!

Uld er blevet brugt til fremstilling af beklædning og andre tekstiler i mere end 2 ½ millioner år. Den mest anvendte uld kommer fra får.

Kvaliteten af ulden er ganske afhængig af hvilke får, og hvor på fåret man klipper ulden. Alle vores produkter er fremstillet i ren ny uld.

Uld indeholder lanolin, som er det naturlige fedtstof fra dyret. Lanolinen beskytter uldfiberen og virker som en slags selvrens, når ulden bliver våd.

Når vi har det varmt afgiver vi fugt. Ulden har en fantastisk evne til at optage fugt - helt op til 35% af sin vægt. Derfor vil det altid føles behageligt på kroppen, selv når det er rigtig varmt. Når ulden bliver fugtig, vil den ad kemisk vej frigøre varme, så uanset vind og vejr er det altid behageligt at have på.