Ingen producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der er ingen varer
Julemarkeder 2023

Mød os på følgende julemarkeder i år:


  •  Egeskov Julemarked på Fyn - Den 11 & 12 nov. 2023 - (OBS! Vi er kun i på Egeskov i denne weekend)

På Egeskov Julemarked er der pyntet op i til det helt store julemarked, så selv julemanden bliver helt misundelig. Hvem ved – måske han kigger forbi.
Kom at opleve og gå på oplevelse i et udvalg delikatesser, håndlavet brugskunst, smykker, keramik, blomster dekorationer, julepynt og selvfølgelig uld lækkerier fra os, Sweater House :-) Vi glæder os til at se jer.

Åbningstider: Lørdag & Søndag kl. 10.00 - 16.30

Egeskov Julemarked 
Egeskov Gade 18
5772 Kværndrup

 

  •  Julemarked med masser af livsstil på Havarthigården i Holte - Den 18 & 19 nov. 2023 

Julemarked Havarthigården inviterer for 17 gang glade gæster til en hyggelig weekend fyldt med gaveidéer og lækkerier på livsstiljulemarked i Holte. Oplev unikke produkter i gode kvaliteter, som man ikke kan finde hvor som helst, fra mere end 65 stande. Et Julemarked med masser livsstil og fristelser til hele familien!

Mon ikke vi ses i Holte :-)

Åbningstider: Lørdag & Søndag kl. 10.00 - 16.00

Gratis adgang

Havarthigården,
Havarthivej 6,
2840 Holte

Som noget nyt i år, er der mulighed for at parkere ved Skovlyskolen, Borgm. Schneiders Vej 40, 2840 Holte, hvis man har svært ved eller ønsker at vær fri for at lede efter p-plads  Fra Skovlyskolens p-plads kører shuttlebus til busstopstedet ved Havarthivej. Og igen samme vej retur til din bil. Bussen kører ca. hver halve time, startende på Skovlyskolen kl. 10. både lørdag og søndag 

 

  •  Julemarked Grønnessegaard Gods i Hundested - Den 2 & 3 dec. 2023 - 1 advent

Grønnessegaard Gods julemarked i historiske rammer er altid et besøg værd og der er underholdning for hele familien. Kom med på traktortur, køb året juletræ, smag julelækkerier og oplev 60 forskellige stande.
Traditionen tro tager vi en masse uldne lækkerier med og vi glæder os til at møde nye, som gamle kunder. Det er altid super hyggeligt og er man ikke kommet i julestemning, så bliver det svært at undgå på Grønnessegaard Gods Julemarked. 

Åbningstider: Lørdag & Søndag kl. 10.00 - 17.00

Entre: 50,- pr. voksen
Entre: 25,- børn under 10år 
 
Grønnessegaard Gods
Amtsvejen 280,
3390 Hundested