Velkommen til SWEATER HOUSE

Hos Sweater House i Hillerød finder du Danmarks største udvalg af skandinaviske sweatre, huer, vanter og tørklæder til hele familien - næsten alt sammen fremstillet af ren ny uld. Vi fører altid et meget bredt udvalg i modeller, størrelser og pris og har naturligvis også et stort udvalg af uld sokker, filtsko- og støvler fra kendte mærker såsom Fyrfår og Glerups. Vi har uldvarer fra hele Norden, og med et stort antal sweatre på lager til både børn og voksne, har vi sweatre, som kan begejstre ved enhver given lejlighed og samtidig give dig en behagelig og naturlig varme. Der skulle derfor være gode muligheder for at finde netop den sweater eller uldvare, som passer til dit behov.

Sweater House er nabo til Frederiksborg slot i Hillerød. Vi ligger mellem slottet og parkeringspladsen ved Slangerupgade, som de fleste besøgende til slottet benytter.

Buslinjerne 301, 302 og 303 har stoppested lige uden foran butikken - og de kører til og fra Hillerød Station.

Hvis du kommer langvejs fra, anbefaler vi, at du kontakter butikken inden du besøger os, der kan nemlig ske små ændringer i åbningstiderne i perioder.

Kontakt os på TLF 48 25 51 25 eller 48 25 51 42 Vi har haft fornøjelse af, at tilfredsstille kunder gennem snart 20år og du er altid mere end velkommen.