Choose Category: Search Product:
 
Your basket is empty!  
 


  Börjesson  
  Irsk strik  
  Ivanhoe  
  TILBUD!  
  Sweater House  
     
  Show Basket  
  Frontpage  
     
  Info:  
  Links:  

All prices are
incl. VATVelkommen til SWEATER HOUSE
Hos SWEATER HOUSE i Hillerød finder du Danmarks største udvalg af skandinaviske sweatre, huer, vanter og tørklæder til både voksne og børn etc. - næsten altsammen fremstillet af ren ny uld.
Vi har haft fornøjelse af, at tilfredsstille kunder gennem snart 18år og du er altid mer end velkommen.


OBS! BUTIKKEN I HILLERØD OG WEBSHOPPEN HOLDER FERIELUKKET FRA D.7-14 APRIL (BEGGE DAGE INCL.)

I DENNE PERIODE BLIVER DER DERFOR IKKE AFSENDT VARER OG VI HAR HELLER IKKE MULIGHED FOR AT MODTAGE RETURVARER.I vores online shop kan du se en del af vores meget store udvalg, hvor vi løbende sætter nye modeller ind og med et lager på næsten 4.000 trøjer er der nok at se til. Vores webshop giver derfor kun et lille indblik i, vores store lager.

Hos vores faste kunder er vi kendt for god betjening og service og det vil vi gerne blive ved med. Så hvis en vare ikke lever op til dine forventninger, kan du altid sende den retur til os, sammen med dine bank oplysninger (reg. - samt konto nr.) Så overfører vi pengene til dig, så snart vi modtager varen. Hvis du skal have ombyttet varen til en anden størrelse, sender vi den selvfølgelig retur uden meromkostninger.

Vi har haft lidt problemer med, at computeren spørger om et brugernavn samt logind, når man er igang med at afslutte sit køb. Se venligst bort fra dette og spring over til adresse, samt leveringsadresse.

Vi tager forbehold for udsolgte varer.

God fornøjelse. Håber vi kan friste?


Model: Dale of Norway - Nansen
SWEATER HOUSE - Slangerupgade 1 - 3400 Hillerød
Tel. 4825 5125 - Fax. 4825 5142 - E-mail: sweaterhouse@email.dk - CVR-number: 18 33 84 83

Dansk English