Vælg kategori: Søg produkt:
 
Indkøbskurven er tom!  
 Alle priser er
incl. moms

Dankort

Velkommen til SWEATER HOUSE
Hos SWEATER HOUSE i Hillerød finder du Danmarks største udvalg af skandinaviske sweatre, huer, vanter og tørklæder til både voksne og børn etc. - næsten altsammen fremstillet af ren ny uld.
Vi har haft fornøjelse af, at tilfredsstille kunder gennem snart 18år og du er altid mer end velkommen.


OBS! Webshoppen er for tiden ved at få et nyt design og platform, så den bliver mere brugervenlig og overskuelig. Der kan derfor være små fejl ved vores lagerstyring. Vi underskylder dette og arbejder på problemet.JULEGAVER :-) Vi arbejder på højtryk for, at få alle ordre af sted og leverer fra dag til dag, dog max inden for 4 hverdage. Sidste dato for juleordre, der skal når frem inden juleaften er d. 21 dec :-)
Vi både bytter og giver pengene retur hvis en vare, ikke lever op til forventningerne.
Julegaver byttes med et smil, til og med d. 10 januar 2015JULENS ÅBNINGSTIDER I BUTIKKEN I HILLERØD:
Mandag - Fredag KL. 10.00 -17.30
Lørdag KL. 10.00 - 15.30
Søndag KL. 11.30 - 15.30I vores online shop kan du se en del af vores meget store udvalg, hvor vi løbende sætter nye modeller ind og med et lager på næsten 4.000 trøjer er der nok at se til. Vores webshop giver derfor kun et lille indblik i, vores omfattende lager.
Se ud til venstre og vælg det mærke eller den varegruppe du ønsker at se på. Bemærk venligst, at nogle af siderne indeholder flere sider. Gå til nederst på siden og vælg dernæst "næste" for at se mere udvalg.

Hos vores faste kunder er vi kendt for god betjening og service og det vil vi gerne blive ved med. Så hvis en vare ikke lever op til dine forventninger, kan du altid sende den retur til os, sammen med dine bank oplysninger (reg. - samt konto nr.) Så overfører vi pengene til dig, så snart vi modtager varen. Hvis du skal have ombyttet varen til en anden størrelse, sender vi den selvfølgelig retur uden meromkostninger.


Vi har haft lidt problemer med, at computeren spørger om et brugernavn samt logind, når man er igang med at afslutte sit køb. Se venligst bort fra dette og spring over til adresse, samt leveringsadresse.

Vi tager forbehold for udsolgte varer.

God fornøjelse. Håber vi kan friste?


Model: Dale of Norway - Vinter OL 2014 sweater - SochiSWEATER HOUSE  -  Slangerupgade 1  -  3400 Hillerød
Tlf. 4825 5125 ell. 4825 5142  -  E-mail: sweaterhouse@email.dk  -  CVR-nummer: 31502381

Dansk English